VAN / ERCİŞ - Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nihat KAYA - Okul Müdürü

10 Ekim 1970 tarihinde Van’ın Erciş İlçesi Taşkapı Köyünde doğdum. İlkokulu Erciş Temel Eğitim Yatılı Bölge Okulunda (1979-1983), ortaokul ve lise öğrenimimi Van Muradiye Alpaslan Öğretmen Lisesi’nde tamamladım (1983-1989).

1989-1994 yılları arasında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümünden Lisans eğitimimi tamamlayarak mezun oldum.

Görev yaptığım yerler: 1994 yılında Malatya’ya öğretmen olarak atandım. Malatya ve Van’da çeşitli okullarda yönetici ve öğretmen olarak görev yaptım. En son Erciş Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapmakta iken; 24.06.2023 tarihinde Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Müdür olarak atandım. Halen bu okulumuzda görev yapmaktayım.