VAN / ERCİŞ - Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem sınavlarına giremeyen öğrenciler için okulumuzun oluşturduğu sınav takvimi ektedir.

9, 10 ve 11. sınıflarımızın, sınav tarihlerini ekteki programlardan takip edip sınavlarına hazırlıklı şekilde gelmeleri konusunda hassasiyet göstermeleri rica olunur.

Ekm

11.10.2020 itibariyle 10. ve  11. Sınıflara Uygulanacak Yüz Yüze Eğitim Ders Programı. Sadece Meslek Dersleri bulunmaktadır.

Her bir Fotoğraf bir alanın ders programıdır.

Eyl

Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrecilerinin kendi eba sistemlerine girerek yayımlanan ders programına göre canlı derslere katılımları zorunludur.

Ağu

Öğrencilerimizin Eylül Ayı Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki listede belirtilmiştir. Öğrencilerin sınav saatinden en geç yarım saat öncesinde okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Haz

12. Sınıf öğrencilerimizin Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki listede belirtilmiştir.

Haz

Meslek Lisesini tercih etmek için;

• Ustalık ve Çıraklık Eğitimi
  • Yerinde yaparak öğrenme
  • İş güvenliği sigortası
  • Aylık Ücret
  • Yüksek öğrenimde avantaj
  • İş yeri açma belgesi
  • Kalifiye eleman Statüsü
  • İstihdam avantajı
  • Lise diploması hakkı

gibi pek çok durum mevcut.

Mrt

23 Mart Pazartesi günü başlayacak olan uzaktan eğitimle ilgili liseler için haftalık ders programı aşağıdaki görseldedir.

Mrt

beslenme dostu okul

Şbt

Eyl

Okulumuz Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Ek Ders Görevi verilmek suretiyle Yemek Pişirme ve Taşımalı Yemek Servis Bölümlerinde görevlendirilmek üzere geçici Usta Öğreticiler alınacaktır.

May

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden meslek sahibi olanlarını okula davet ederek yeni öğrencilerimize örnek olmalarını sağladık.