T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ERCİŞ - Erciş Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DÜNYA ÇÖLYAK GÜNÜ

Çölyak hastalığı, genetik yatkınlığı olan bireylerde buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan ve suda erimeyen gluten isimli proteine karşı duyarlılık sonucu gelişir. Müdür yardımcımız Gülten Aydoğan öğrencilerimize Çölyak Farkındalık Eğitim Semineri verdi. Öğrencilerimiz konuyla alakalı bilgilendirildi.

20-05-202520-05-2025

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.05.2025 - Güncelleme: 20.05.2025 14:46 - Görüntülenme: 226
  Beğen | 0  kişi beğendi