VAN / ERCİŞ - Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlaması için Grafik ve Fotoğraf bölümü öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergimiz.

Ekm

Ey yükselen yeni nesil,istikbal sizsiniz.Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz.(Mustafa Kemal Atatürk)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.yilinda okulumuzda coşkuyla kutlandı.Bayram kapsamında düzenlenen tören ve etkinlik programımiz ,okul yönetimimiz , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Programin hazırlanmasında emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Saygı Kesik Karadaş ve Müzik Öğretmenimiz Ceyda Turgut a teşekkür eder,programda yer alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin Kod haftası etkinlikleri gerçekleştirildi. Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinlikte okulumuz Yiyecek ve İçecek hizmetleri bölümü tarafında ikramlıklar gelen ziyaretçilere sunuldu.

Ekm

Okulumuz Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ve Alan Şefleri tarafından 9. Sınıflara Alan/Dal tanıtımı yapılmıştır.